POSEBNE TISKOVINE

Poleg naših klasičnih tiskovin pa lahko izbirate tudi med posebnimi tiskovinami, ki so predstavljene v nadaljevanju. V obrazcu pa nam sporočite vaše želje.

Roll up

Eden nepogrešljivih elementov pri predstavitvah na različnih sejmih in prireditvah. Ponujamo izvedbe v velikostih 85x200 cm, 90x200 cm ter 100x200 cm. Prav tako pa lahko izbirate med različnimi materiali panoja in stojala.

Vabila

Oblikovanje in tisk vabil za različne priložnosti. Rojstno dnevne zabave, poslovni dogodki, poroka, obletnice, itd. Izbirate lahko med različnimi vrstami papirja, dodelava z zlatotiskom, s slepim tiskom in ostalimi dodatki.

Identifikacijske priponke

Organizirate dogodek, konferenco, sestanek, bi želeli imenske kartice s pomočjo katerih se bodo ljudje med seboj spoznali. Identifikacijske priponke so odličen in nemoteč način identifikacije. Ponujamo vam različne izvedbe:
  • plastičen žepek z potiskano kartico v velikosti 6 x 4 cm, s sponko za varno in nemoteče pripenjanje na oblačilo
  • plastificirane kartice v velikosti 10,5 x 6,5 cm, z predpripravljenim prostorom za obesni trak
  • žepki iz trde plastike, ki so primerni tudi za shranjevanje plastičnih kartic, v velikosti 9 x 5,5 cm
  • poleg priponk pa lahko naročite tudi obesne trakove

Vstopnice

Vstopnice različnih velikosti in izvedb, spete z žico, perforirane, lepljene in numerirane. Bodite ponosni na celoten dogodek.

Pisalni bloki

Pisalni bloki za razne seminarje, črtani, brez črtni, karirasti. Lepljeni z trdimi platnicami.

Samokopirni bloki

Primeren za različne obrazce, kot so računi, dobavnice in prevzemnice. Vsi listi sprejemajo in oddajajo zato je potrebno vstaviti karton za zadnji list na katerega želimo kopirati. Liste zlepimo v bloke za lažje shranjevanje in prenašanje.

Razglednice

Ugoden in drugačen način promocije, da boste izstopali iz poplave letakov. Ali pa si izdelajte personalizirano razglednico, ki jo boste pošiljali prijateljem in poslovnim partnerjem.

CD, DVD ovitki

Ovitki različnih izvedb, različnih materialov, primerni za shranjevanje in pošiljanje zgoščenk.

Kartice s kovinsko zakovico

Kartice so izvrsten pripomoček pri tržnem komuniciranju. Preglednost, trajnost in uporabnost dajejo karticam veliko vrednost. Izdelane so iz kartona in imajo plastično zaščitno prevleko.
Število in format kartic sta poljubna. Kartice učinkujejo bolje kot klasični prospekti, še posebno kadar poleg reklamnega dela izpostavimo tehnične podatke.
Odlika kartic je uporabnost.
Kartice so v kotu vezane z zakovico, da dobimo obliko pahljače. Vezane so lahko tudi z vijakom, da lahko po želji kartice menjamo ali dodajamo. Izdelane so iz kartona in imajo plastično zaščitno prevleko. Najbolj uporabne so za različne barvne palete, navodila,...

PVC ravnilo

Odlična rešitev za promocijo vašega podjetja, nekaj nevsakdanjega a tako uporabnega. Primerni za vse vrste dogodkov, možnost personalizacije do dolžine 30 cm.

Transparenti

Rešitev za večjo prepoznavnost podjetja in promocijo dogodkov.Da Ne